GoGift_primary.png

Tietosuojakäytäntö

Päivitetty viimeksi 2022-02-15

1 Esittely

 

1.1 Kun vierailet gogift.com sivulla, keräämme ja käsittelemme henkilötietojasi, esimerkiksi evästeet ja IP-osoite. Alla olemme kuvailleet mitä henkilötietoja käsittelemme, syyt ja oikeusperustan käsittelylle, sekä sinun oikeutesi asian suhteen. Tämä koskee sinua sekä kuluttajana että yhteistyökumppanin työntekijänä tai asiakkaana.

 

2 Henkilökohtaisten tietojen hallinnoijat

 

2.1 GoGift.com A/S osoitteessa Mosedalvej 14 2500 Valby Tanska on tietojen hallinnoija (tässä “me” tai “meidän””). Toisin sanoen olemme vastuussa henkilötiedoistasi.

 

3 Tietojen keräämisen syy ja lainmukainen perusta

 

3.1 Varmistamme, että henkilökohtaiset tietosi kerätään ja niitä käsitellään vain yhden tai useamman seuraavista tarkoituksista mukaan:

 

(a) helpottaaksemme tilaamiesi tuotteiden ja/tai palvelujen toimittamista;

 

(b) vastataksemme kysymyksiisi tai reklamaatioosi;

 

(c) estääksemme tietojen väärinkäyttöä tai muuta luvatonta käyttöä;

 

(d) ilmoittaaksemme muutoksista palveluihimme;

 

(e) mahdollistaaksemme osallistumisesi kilpailuihin tai kampanjoihin;

 

(f) lähettääksemme sinulle suoramainontaa, mikäli olet antanut suostumuksesi suoramarkkinoinnille;

 

(g) antaaksemme tietoa tuotteista ja palveluista, sekä vastaavista tuotteista ja palveluista, mitä olet aikaisemmin ostanut meiltä, tai joista olet pyytänyt lisätietoja;

(h) Vaihtaaksesi ja lunastaaksesi lahjakortteja;

(i) jos hyväksyt markkinointievästeet (kolmansien osapuolten evästeet), välitämme tietojasi, mukaan lukien IP-osoitteesi, yhteistyökumppaneille ja muille kolmansille osapuolille suoramarkkinointia varten;

(j) parantaaksemme verkkosivujamme, tuotteitamme ja palvelujamme;

(k) parantaaksemme turvallisuutta;

(l) mikäli hyväksyt mieltymys- ja tilastoevästeet: Parantaaksemme verkkosivustoamme, tuotteitamme ja palveluitamme, välitämme sinusta tietoja, mukaan lukien IP-osoitteesi, yhteistyökumppaneille, esim. Google Analytics, käytettäväksi tilastojen laatimisessa esimerkiksi verkkosivustomme käytöstä;

(m) säilyttääksemme henkilötietosi siinä laajuudessa, kuin se on välttämätöntä kyetäksemme noudattamaan kirjanpitolakia, kuluttajansuojalakia ja GoGiftin muita mahdollisia lainmukaisia velvoitteita.

 

 

3.2 Tietojen käsittelyn perusta

 

(a) Käsittely on tarpeen sellaisen sopimuksen täyttämiseksi, jossa olet osapuolena kohdissa 3.1 a-b, d ja h kuvattujen tarkoitusten yhteydessä;

 

(b) Käsittely tapahtuu suostumuksesi perusteella kohdissa 3.1 e-g, i ja l. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen privacy@gogift.com ja voit peruuttaa suostumuksesi evästeiden käyttöön gogift.com-sivuston alaosassa olevan vihreän ja valkoisen painikkeen kautta. Suostumuksen peruuttaminen ei kuitenkaan vaikuta ennen peruuttamista antamaasi suostumukseen perustuvan käsittelyn laillisuuteen.

 

(c) Käsittely on meille tärkeää laillisten intressiemme toteuttamiseksi, erityisesti käyttäjäkokemuksen ja turvallisuuden parantamiseksi sekä petosten ja väärinkäytösten estämiseksi kohtien 3.1 c ja j-k mukaisesti.

 

(d) Käsittely on tarpeellista noudattaaksemme lakisääteistä velvoitetta, joka velvoittaa meitä kohdissa 3.1 h ja m esitettyjen tarkoitusten yhteydessä.

 

 

3.3 Säilytämme henkilötietojasi

 

(a) enintään viiden (5) vuoden ajan laskettuna siitä, kun ostat meiltä lahjan tai lahjakortin, jotta voimme dokumentoida noudattavamme kirjanpitolakia ja kuluttajansuojalakia. Tämä koskee yritysasiakkaiden nimeä, osoitetta ja CVP-numeroa, sekä sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroa yhteydenpidon vuoksi tai lahjakorttien vaihtoa varten.

 

(b) Mikäli perut markkinointiin antamasi suostumuksen, poistamme henkilötiedot kaikista markkinointitarkoituksiin laadituista listoistamme, mutta säilytämme dokumentaatiot suostumuksistasi kaksi (2) vuotta peruuttamisen jälkeen.

(c) Mikäli käsittely perustuu evästeisiin, säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin käsittelemme henkilötietojasi tätä varten. Aika riippuu evästeiden tyypistä ja yksittäisten evästeiden vanhenemisesta.

(d) Enintään 90 päivää tervehdysten yhteydessä, jonka jälkeen ne poistuvat automaattisesti järjestelmästä. Tämä koskee vain tilauksia, joissa ostaja on liittänyt tilaukseen tervehdyksen.

 
 

4 Minkälaisia henkilötietoja käytetään

 

4.1 Käytämme ja varastoimme seuraavat tiedot sinusta: nimen, osoitteen, puhelinnumeron, sähköpostiosoitteen, talous- ja luottotiedot, IP-osoitteen, henkilökohtaiset tervehdykset tai muut tunnistettavat henkilötiedot, jotka vapaaehtoisesti annat käyttäessäsi verkkosivua ja palveluitamme.

 

5 Oikeutesi

5.1 Jos sinulla on kysymyksiä siitä, miten käsittelemme henkilötietosi, voit ottaa yhteyttä käyttämällä yhteystietoja, jotka on kuvattu alla osiossa 10.

 

5.2 Voit milloin tahansa pyytää pääsyä henkilötietoihisi ja väärien henkilötietojen korjaamista, poistamista tai muuttamista käyttämällä yhteystietoja, jotka on kuvailtu alla osiossa 10. Voit myös pyytää rajoitusta, tietojen siirtoja tai ilmaista tyytymättömyytesi sille, että käsittelemme tietojasi.

 

5.3 Jos sinulla on valituksia siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi, voit ottaa yhteyttä Tietosuojavaltuutetun toimistoon.

5.4 Sinulla on myös oikeus vastustaa milloin tahansa sellaisten henkilötietojen käsittelyä, jota käytämme suoramarkkinointiin.

5.5 Siltä osin, kun henkilötietojesi käsittely tapahtuu suostumuksesi perusteella, sinulla on oikeus peruttaa suostumuksesi milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä kohdassa 10 kuvatuilla yhteystiedoilla, tai peruuttaa suostumuksesi evästeisiin vihreävalkoisesta painikkeesta gogift.com -sivuston vasemmassa alakulmassa.

 

6 Henkilötiedot – lapset

 

6.1 Käsittelemme alle 13-vuotiaan lapsen henkilötietoja ainoastaan siinä tapauksessa, että lahjan tai lahjakortin tilaa täysi-ikäinen käyttäjä, ja käytämme henkilötietoja ainoastaan lahjan tai lahjakortin lähettämiseen.

7 Henkilötietojen siirto

 

7.1 Henkilötietojen siirto tytäryhtiöille sekä ammattilaisneuvonantajille tapahtuu noudattaen sovellettavaa tietosuojalainsäädäntöä.

7.2 Vain luotetuilla työntekijöillä, edustajilla ja tavarantoimittajilla, joilla on työhön liittyvä tarve, on sovellettavan tietosuojalain mukaisesti pääsy henkilötietoihisi siinä määrin, kun on tarpeen, voidakseen tarjota meille palveluja tai toimia puolestamme.

7.3 Pidätämme oikeuden käyttää tai luovuttaa tietoja tarpeen mukaan vastataksemme sovellettavaan lakiin, valituksiin liittyvien tutkimusten suorittamiseksi, suojataksemme verkkosivun eheyttä, toteuttaaksemme pyyntösi tai toimiaksemme yhteistyössä oikeustutkinnan kanssa.

7.4 Henkilötietojen siirtäminen suoritetaan lainmukaisia vaatimuksia noudattaen. Tähän liittyvät soveltuvien tietojenkäsittelysopimusten solmiminen tietojenkäsittelijöidemme kanssa, joilla varmistetaan, että henkilötietoja ei käsitellä muihin kuin selkeästi ilmaistuihin tarkoituksiin ja varmistetaan soveltuvat turvatoimet.

7.5 Sinulta keräämiämme henkilötietoja voidaan siirtää EU/ETA-maiden ulkopuolelle. Mikäli siirrämme henkilötietoja ETA-alueen ulkopuolelle, siirrämme tietoja vain sellaisiin maihin, joiden Euroopan komissio on katsonut pystyvän takaamaan riittävän tietosuojan tason, tai siirto perustuu Komission standardisäännöksiin.

7.6 Olemme sinuun mahdollisesti yhteydessä sähköpostitse pyytäksemme sinua antamaan arvostelun tuotteistamme tai palveluistamme, tarkoituksenamme kerätä palautetta ja parantaaksemme palvelumme laatua (“Tarkoitus”). Apunamme tässä toimii erillinen yritys, Trustpilot A/S (“Trustpilot”), joka kerää ja tallentaa arvostelusi. Näin ollen jaamme nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä viitenumerosi Trustpilotin kanssa Tarkoitusta varten. Lisätietoa siitä, kuinka Trustpilot käsittelee tietojasi, löydät heidän Yksityisyyskäytännöstään täältä.

 

8 Henkilötietojen turvaaminen

 

8.1 Toteutamme tarpeelliset tekniset ja organisatoriset toimenpiteet henkilötietojen suojaamiseksi vahingossa tai laittomasti tapahtuvalta tietojen hävittämiseltä, luovuttamiselta tai muuttamiselta, asiattomalta pääsyltä tietoihin sekä väärinkäytöltä, tai muulta laittomalta käsittelyltä.

 

9 Yksityisyyskäytännön päivitykset

 

9.1 Varaamme oikeuden muuttaa Yksityisyyskäytäntöä koska tahansa ilman ilmoitusta. Täten kehotamme sinua tarkistamaan Yksityisyyskäytännön säännöllisesti varmistaaksesi, että olet aina täysin tietoinen sisällöstä. Kaikki muutokset pätevät välittömästi, kun ne julkaistaan verkkosivulle. Jatkuva käyttösi, selailusi tai muu verkkosivun käyttö tarkoittaa, että hyväksyt Yksityisyyskäytännön.

 

10 Yhteystiedot

 

10.1 Mikäli haluat pyytää lisätietoja, oikaisua, oikeutta tulla unohdetuksi, tietojesi poistamista tai rajoitusta, vastustamista tai tietojen siirtoa, tai mikäli haluat valittaa henkilötietojesi käsittelystä, voit ottaa yhteyttä:

(a) privacy@gogift.com

 

GoGift.com A/S
Mosedalvej 14
Valby

Tanska

​​Y-tunnus: 27322034​

Your one-stop

global gift provider

GoGift_primary.png